Considerations To Know About بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است
Considerations To Know About بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است
Blog Article
به همین دلیل، درمان این مشکل، از پیشرفت کندی برخوردار است. برای درمان این افراد باید کوشش شود که در ابتدا چرخه شک و تردید او شکسته شود و او با تمرینهای آرامش بخش و روشهای کنترل اضطراب، از حالت انزوا خارج شود و کمکم با کمک پزشک و اطرافیان خود، تغییراتی اساسی در رفتارهای خود به وجود آورد.
لازم به ذکر است که ویروس فقط از زمانی فعال است که تاولها برای اولین بار ظاهر میشوند و در نهایت وقتی خشک و پوسته میشوند. انتقال ویروس، قبل از این که تاولها شکل بگیرند یا بعد از فرم پوسته شدن امکانپذیر نیست.
التهاب مغز و نخاع و افزایش خطر سکته مغزی، انسفالیت و مننژیت
برای کسانی که در دوران کودکی واکسیناسیون انجام ندادهاند، واکسن زونا موجود است. افراد ۵۰ ساله و بالاتر باید دربارهی این واکسن با پزشک صحبت کنند.
هر کسی که سابقهی آبله مرغان دارد ممکن است به زونا مبتلا شود.
سر و کار داشتن با افراد پارانویید بسیار مشکل است زیرا بسیار زودرنج هستند و رفتارشان معمولاً خصمانهاست و از نظر احساسی بسیار بسته و نسبت به هر فعالیتی بی میل هستند.
علاوه بر این، در طب سنتی، استفاده از خاکشیر برای زونا توصیه میشود. اعتقاد بر این است که خاکشیر میتواند خارش پوست را برطرف کند و حرارت درونی بدن را کاهش دهد.
چند نکته مهم وجود دارند که باید هنگام بیماری پوستی زونا واگیر دارد بحث در مورد ویروس واریسلا زوستر و انتقال آن در نظر گرفته شوند. اگر فردی تا به حال آبله مرغان نگرفته باشد یا واکسن آبله مرغان دریافت نکرده باشد و تماس مستقیمی با مایعات ناشی از بثورات زونا داشته باشد، ممکن است به آبله مرغان مبتلا شود، اما بلافاصله دچار زونا نخواهد شد.
اگرچه اکثر افرادی که زونا میگیرند فقط یک بار به آن مبتلا میشوند، اما افرادی هستند که با تمام شدن دوره بیماریشان، بیماری دوباره در آنها عود میکند. زونا در افراد مسن و در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف شایعتر است.
زونا توسط ویروسی ایجاد میشود که در بروز آبله مرغان هم نقش دارد، یعنی ویروس واریسلا زوستر. هر کسی که آبله مرغان داشته باشد ممکن است در آینده به زونا مبتلا شود.
تمام حقوق برای شرکت رسالت سلامت ایرانیان (رسا) محفوظ است.
داروهایی را برای سرکوب سیستم ایمنی، از جمله داروهای شیمیدرمانی مصرف میکنند.
به همین دلیل، درمان این مشکل، از پیشرفت کندی برخوردار است. برای درمان این افراد باید کوشش شود که در ابتدا چرخه شک و تردید او شکسته شود و او با تمرینهای آرامش بخش و روشهای کنترل اضطراب، از حالت انزوا خارج شود و کمکم با کمک پزشک و اطرافیان خود، تغییراتی اساسی در رفتارهای خود به وجود آورد. گوشهگیری[ویرایش]
آیا مشکلات پزشکی دیگری با اختلال شخصیت پارانوئید مرتبط است؟